Detachering

Heeft uw team tijdelijk aansturing nodig? Moet er kritisch gekeken worden naar de processen met betrekking tot uw debiteurenbeheer? Zijn er achterstanden ontstaan die vlot weggewerkt moeten worden? Storm Creditmanagement levert professionals die op detacheringsbasis bij u aan de slag gaan.

U kunt een professional inzetten voor uiteenlopende werkzaamheden:

  • Uitvoerende of ondersteunende werkzaamheden
  • Leiding geven aan uw afdeling Credit Control of Debiteurenbeheer
  • (Advies bij) het structureren van uw processen
  • Risico-analyse en kredietbeoordeling

 

Onze professionals zijn onderscheidend door hun motivatie en vakkennis. Voor meer informatie kunt u per e-mail contact met ons opnemen via info@stormcm.nl of gebruik maken van ons contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 050-3644909.